Вельмишановний, дорогий Василю Васильовичу! Прийміть найщиріші, найдобріші сердечні вітання та поздоровлення добрих друзів-земляків з нагоди дня Вашого народження!

Вельмишановний, дорогий Василю Васильовичу!

Прийміть найщиріші, найдобріші сердечні вітання та поздоровлення добрих друзів-земляків з нагоди дня Вашого народження!
Ви заслужено є Гордістю Срібної Землі та України – нашою гордістю, і в світі відомі як видатний, талановитий хірург. Ви людина найвищого ступеню компетентності. Людина справи та жілізної волі.Разом з цим, людина доброзичлива та гуманістична. Вказані та інші Ваші чудові й неперевершені якості дали Вам безмежний авторитет і глибоку повагу людей. За Вашими плечима безцінний багатолітній досвід – більш ніж 8000 тисяч операцій на відкритому серці – це принципова позиція в служінні людям та державі. І саме вона викликає нашу повагу та шану українців.
Нехай Ваша натхненна праця, завдяки якій тисячі людей повертаються до активного життя, приносить Вам і надалі задоволення та радість. Ми, від щирого серця бажаємо, щоб всі Ваші справи були успішними й маштабними та продовжували приносити користь людям, країні. Нехай тепло й затишок родинної, сімейної оселі надійно захищає Вас від життєвих негараздів і приносить простих, світлих земних радощів.
Тож многая Вам літ, вельмишановний Василю Васильовичу, і нехай Ваша професійна майстерність та життєвий досвід слугують і надалі на почесній і відповідальній ниві для нашої України.

 
Рада Товариства Закарпатців
У м.Києві.